Изтриване на персонал
За да изтриете персонал е необходимо да:
Влезете в модул "Настройки"

Изберете подменю "Персонал"

Натиснете бутона "Изтрий"

За да потвърдите че наистина желаете да изтриете персоналът натиснете "ДА"

При положение че не желаете да изтриете персоналът натиснете "НЕ"

